ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ισχυρή εντός έδρας η Πόντε Πρέτα!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ισχυρή εντός έδρας η Πόντε Πρέτα!

Το “παράθυρο” των προκριματικών για το EURO 2020 έκλεισε και οι σύλλογοι ετοιμάζονται για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Μικρό το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι με το Betarades.gr όμως να έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ, με τη μάχη ΗΠΑ – Σερβία να διεξάγεται δίχως σημαντικό διακύβευμα. Επιπλέον, διεξάγεται εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η κατηγορία της Βραζιλίας, που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών.

Το κίνητρο οι Σέρβοι

Στις 14:00, στην Ντογκουάν Αρένα, αναμετρώνται Σερβία και ΗΠΑ, όχι όμως για τα ημιτελικά, αλλά για τους αγώνες κατάταξης 5-8 του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Οι Σέρβοι ηττήθηκαν την Τρίτη από τους Αργεντίνους με 87-97 και έμειναν εκτός ζώνης μεταλλίων, ενώ ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο φαβορί για κατάκτηση της διοργάνωσης. Ψυχολογικά επηρεασμένοι από την ήττα από τους Ισπανούς την Κυριακή, δεν μπήκαν καλά στον αγώνα με την Αργεντινή και σχεδόν σε όλο τον αγώνα βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ. Σε κακή μέρα ο Γιόκιτς και υπόλοιποι ψηλοί των Σέρβων, έχασαν τις μονομαχίες κάτω από τα καλάθια, ο Μπογκντάνοβιτς πάλευε μόνος του να κρατήσεις τους “πλάβι” μέσα στο παιχνίδι, όμως η “αλμπισελέστε” ήταν σε τρομερή μέρα με τους Καμπάτσο, Λαπροβίτολα και Σκόλα να… πετούν φωτιές.

Κάζο για τους Αμερικάνους η ήττα από τη Γαλλία με 79-89 και έμειναν εκτός 4αδας. Ηττήθηκαν σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά 13 χρόνια μετά τη Σαϊτάμα και την επική εμφάνιση των Παπαλουκά, Διαμαντίδη και Σπανούλη. Τεράστια αποτυχία για την ομάδα του coach Πόποβιτς που δεν δέχθηκε το άλλοθι των πολλών απουσιών, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Απέναντι στους Γάλλους ο Μίτσελ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, όμως δεν είχε την αρμόζουσα συμπαράσταση και ο Γκομπέρ έκανε… πάρτι κάτω από τα καλάθια.

Προφανώς πολύ απογοητευμένες οι δύο ομάδες, οι Σέρβοι είχαν μία μέρα έξτρα να συνέλθουν από το σοκ του αποκλεισμού. Για να “γλυκάνει” την αποτυχία η ομάδα του Τζόρτζεβιτς αναμένεται να παίξει με έξτρα κίνητρο σήμερα καθώς μία νίκη επί της Team USA θα είναι προφανώς ιστορική. Επιλογή μας το +3.5 χάντικαπ των Σέρβων σε απόδοση 1.91.

Ανώτερη η Πόντε Πρέτα

Στις 03:30, στο Στάδιο Μόιζες Λουκαρέλι του Καμπίνας, η Πόντε Πρέτα υποδέχεται τη Βίλα Νόβα για την 22η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας στη Βραζιλία.

Οι γηπεδούχοι κατατάσσονται 9οι με 31 πόντους συγκομιδή και στο -3 από τις θέσεις ανόδου. Την προηγούμενη εβδομάδα η Πόντε Πρέτα πήρε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Κρισιούμα, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 επί της 4ης Κοριτίμπα. 4-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για όλες τις διοργανώσεις. Διατηρεί ελπίδες για προβιβασμό στη μεγάλη κατηγορία και για να το πετύχει θα στηριχθεί στη δύναμη της έδρας της.

Η Βίλα Νόβα έχει μαζέψει 21 πόντους σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -2 από τη 16η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βιτόρια με 0-2 και έμεινε μακριά από τις νίκες για 5η σερί αγωνιστική.

Ανώτερη ομάδα η Πόντε Πρέτα και με δυνατή έδρα, οφείλει να επικρατήσει απόψε για να πλησιάσει κι άλλο στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Θα τη στηρίξουμε στον άσο, με απόδοση 2.00.  

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...