ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπεντίλ: “Οι οπαδοί είναι… τρελοί – Ανυπομονώ να δω τον Ουέσλι να λέει… wow”

Η φοβερή ατάκα του Μπεν Μπέντιλ για τους οπαδούς και τον Ουέσλι Τζόνσον.

Μπεντίλ:

«Είμαι ο Μπεν Μπέντιλ και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Ήταν κάτι πολύ όμορφο αυτό που ζήσαμε με τους οπαδούς στο Πήλιο. Το βίωσα και πέρυσι ως αντίπαλος. Ο κόσμος ήρθε εκεί απλά για να μας δει, να μας δείξει ότι μας αγαπάει. Το εκτιμούμε αυτό. Λέω συνέχεια στον Ουέσλι ότι ο κόσμος εδώ είναι τρελός. Ανυπομονώ να του το δείξει ο κόσμος. Ανυπομονώ να τον δω να πει “wow”, ανέφερε ο Μπεν Μπέντιλ στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση των νέων μεταγραφών.

Για το πόσο εύκολα είπε «ναι» στον Παναθηναϊκό: «Πρώτα θα πω οι οπαδοί, γιατί είναι τρελοί. Μην με παρεξηγείτε. Και στο Περιστέρι ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Όμως, ο Παναθηναϊκός είναι ένας οργανισμός με την νοοτροπία του νικητή. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω δεν το σκέφτηκα καν. Ήταν τιμή μου ότι θα παίξω ξανά με τον Πεδουλάκη. Είπα αυτόματα “ναι”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.