ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράις: “Δεν το σκέφτηκα καν”

Ο Ταϊρίς Ράις ανέφερε ότι δεν χρειάστηκε να σκεφτεί για το εάν θα αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ράις:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ταϊρίς Ράις:

«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δόθηκε να έρθω εδώ και να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχουμε κάτι ξεχωριστό. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και έναν εξαιρετικό προπονητή. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά, πρώτα με την είσοδό μας στο Top 8. Προχωράμε με τις προπονήσεις και θα έχουμε κάποια καλά τεστ τις επόμενες μέρες. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω μπροστά μου»

Για τους οπαδούς στην Πορταριά: «Είδαμε τόσο κόσμο να έρχεται σε μια προπόνηση και να μας στηρίζει. Μας έδειξαν πως είναι εκεί για εμάς. Θέλουμε αυτή την ενέργεια. Τους θέλουμε σε κάθε αγώνα δίπλα μας. Ήταν σημαντικό που το είδαμε αυτό. Μόλις όλα γίνουν πιο σοβαρά, μόλις ξεκινήσουμε τους αγώνες στην Euroleague, θα είναι μαζί μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για τους λόγους που είπε το ναι στον Παναθηναϊκό: «Είμαι στην Ευρώπη για πολλά χρόνια. Έχω μάθει για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Ήξερα τι φέρνει ως ομάδα στο τραπέζι. Δεν το σκέφτηκα καν. Είμαι ξανά στην Euroleague, σε μια ανταγωνιστική ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν χρειάστηκε καν σκέψη».

Για τα θετικά στοιχεία του Παναθηναϊκού: «Έχουμε μεγάλη ευελιξία. Πολλοί μπορούν να κάνουν πολλά. Πολλοί μπορούν να παίξουν άμυνα απέναντι σε διαφορετικές θέσεις. Το δεύτερο πλεονέκτημά μας θα είναι το σκοράρισμα. Έχουμε έναν τρομερό πόιντ γκαρντ, τον Νικ, έναν σπουδαίο σουτέρ, τον Τζίμερ, έχουμε low post παιχνίδι, έχουμε πολλά. Αν καταφέρουμε να παίξουμε με βάση αυτά που μπορούμε, τότε η άμυνα θα μας κρατάει στο παιχνίδι και η επίθεση θα μας δίνει την νίκη. Αν φτάσουμε εκεί που μπορούμε, τότε ο ουρανός θα είναι το ταβάνι μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.