ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φάουστο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού χαφ, Φάουστο, για τα επόμενα δυο χρόνια.

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φάουστο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού χαφ, Φάουστο.

Διετούς διάρκειας η συμφωνία με τον Ισπανό μέσο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού μέσου, Φάουστο Τιένθα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φάουστο γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1990 στη Μπανταχόθ της Ισπανίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην ακαδημία της Μπανταχόθ, προτού τον ζητήσει η ακαδημία της Βαλένθια. Στα 19 του άρχισαν οι δανεισμοί σε ομάδες τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Αρχικά την Καραβάκα, Λα Μουέλα, Μελίγια. Τον Ιανουάριο του 2013 η Μπέτις του άνοιξε την πόρτα της Primera Division. Το 2014 έφυγε για την Αλκορκόν στη δεύτερη κατηγορία αλλά το 2016 επέστρεψε στην Primera για λογαριασμό της Οσασούνα. Τον Ιανουάριο του 2018 μετακόμισε στην Κάντιθ ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος με την Εξτρεμαδούρα.

«Η πιθανότητα να αγωνιστείς στον Παναθηναϊκό αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ο σύλλογος είναι γνωστός σε όλους και όλοι γνωρίζουν τι έχει πετύχει. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και να νιώσω σημαντικός μέσα στην ομάδα. Είμαι κλασικός αμυντικός μέσος με ένταση και ισορροπία στο παιχνίδι μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Φάουστο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...