Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που «δένουν» την υπόθεση της τραγωδίας το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019 στα Γλυκά Νερά, όταν ο σκύλος μίας οικογένειας, ράτσας ροτβάιλερ, κατασπάραξε βρέφος τριών μηνών. Η μητέρα μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης», και όπως προκύπτει από το ιατρικό ανακοινωθέν, ήταν ήδη νεκρό. Μάλιστα, στο ανακοινωθέν αναφέρεται πως το παιδί, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.

Πηγη: Pagenews.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Ενότητες