ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του βρέφους

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Το βρέφος που μετέφερε η ίδια η μητέρα του στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του βρέφους

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που «δένουν» την υπόθεση της τραγωδίας το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019 στα Γλυκά Νερά, όταν ο σκύλος μίας οικογένειας, ράτσας ροτβάιλερ, κατασπάραξε βρέφος τριών μηνών. Η μητέρα μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης», και όπως προκύπτει από το ιατρικό ανακοινωθέν, ήταν ήδη νεκρό. Μάλιστα, στο ανακοινωθέν αναφέρεται πως το παιδί, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.

Πηγη: Pagenews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE