ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα μήνα έτοιμος ο Φάουστο

Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Φάουστο Τιένζα, ώστε να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Δώνη.

Σε ένα μήνα έτοιμος ο Φάουστο

Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Φάουστο Τιένζα, ώστε να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του αμυντικού χαφ Φάουστο, ο οποίος αναμένεται να φοράει για δύο χρόνια τη φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Φάουστο υπέγραψε ως ελεύθερος, όπως είναι γνωστό. Ο Ισπανός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Εξτρεμαδούρα και από 1η Ιουλίου είχε το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία με κάποιο σύλλογο, έκανε προπονήσεις ατομικά καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Ο  παίκτης θα χρειαστεί ένα μήνα για να είναι 100% έτοιμος.

Η τελευταία αναμέτρηση στην οποία αγωνίστηκε ήταν στις 8 Ιουνίου, στο ματς Εξτρεμαδούρα – Μαγιόρκα.

Ο Γιώργος Δώνης ποντάρει αρκετά στον εν λόγω ποδοσφαιριστή, μιας και θεωρεί ότι θα καλύψει τα όσα κενά υπάρχουν στην πράσινη μεσαία γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη στα χάφ του ένα άξιο στήριγμα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, έναν παίκτη δηλαδή που έχει μόνο θα δώσει ανάσες στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά θα τον κάνει να αποδώσει ακόμα καλύτερα. Για τους πράσινους αυτός είναι ο Φάουστο, γι αυτό και τον απέκτησαν κιόλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.