ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήγε Κορωπί και προπονήθηκε ο Φάουστο

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε σήμερα ο Φάουστο.

Πήγε Κορωπί και προπονήθηκε ο Φάουστο

Οι πράσινοι σήμερα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φάουστο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήρθε στο τριφύλλι, με σκοπό να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας, το οποίο στις πρώτες αγωνιστικές αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ο Φάουστο λοιπόν μην θέλοντας να χάσει ούτε στιγμή, πήγε αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων στο Κορωπί, όπου και προπονήθηκε με την πράσινη φανέλα.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρότι ο Ισπανός έκανε ατομικές προπονήσεις όλο το καλοκαίρι, αναμένεται να χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα για να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.