ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτές είναι οι αποδοχές του Φάουστο

Ο Φάουστο αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, την τελευταία πράσινη μεταγραφή, με τις απολαβές του βέβαια να μην είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Αυτές είναι οι αποδοχές του Φάουστο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Φάουστο.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην χώρα μας και ήδη χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Ισπανός, παρά το γεγονός ότι έκανε ατομικές προπονήσεις, θα χρειαστεί 1 περίπου μήνα για να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τελευταία εμφάνιση του ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Εξτρεμαδουρα – Μαγιόρκα.

Παράλληλα, αποτέλεσε μια οικονομική λύση για τον Παναθηναϊκό, μιας και όπως αναφέρει η Sportday, οι απολαβές του για τα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να μην ξεπεράσουν συνολικά τις 200.000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.