ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Άσος” η Λιλ, πολλά γκολ στο “Βαγιέκας”!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: “Άσος” η Λιλ, πολλά γκολ στο “Βαγιέκας”!

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επανεκκινούν και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Σήμερα Παρασκευή (13/09), ανοίγει το πρόγραμμα σε Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία, απ’ όπου προκύπτουν οι στοιχηματικές μας επιλογές. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών.

Αντιδρά η Λιλ

Στις 20:00, στο Στάδιο Πιέρ Μορουά, η Λιλ υποδέχεται την Ανζέ, στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Η περσινή δευτεραθλήτρια Λιλ δεν έχει ξεκινήσει ανάλογα τη φετινή σεζόν, μετρά δύο νίκες και δύο ήττες μέχρι στιγμής. Στην τελευταία αναμέτρηση, πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, ηττήθηκε στην έδρα της Ρεμς με 2-0. Καλύτερη στο 1ο ημίχρονο, δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ και η αποβολή του Γιαζισί στο 52’ της στοίχισε. Δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στη συνέχεια. Είχαν προηγηθεί οι δύο εντός έδρας νίκες απέναντι σε Ναντ (2-1) και Σεντ Ετιέν (3-0), ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε στην έδρα της Αμιάν (1-0), όπου και πάλι έπαιζε με δέκα παίκτες από νωρίς!

Πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν από την Ανζέ, έχει πετύχει τρεις νίκες, κακή παρένθεση η ήττα με 6-0 στην έδρα της Λυών. Έχει καταφέρει το 3/3 στην έδρα της απέναντι σε Μπορντό (3-1), Μετς (3-0) και Ντιζόν (2-0) πιο πρόσφατα.

Η Λιλ έχει κάνει το 2/2 εντός έδρας  και οι εκτός έδρας ήττες της ήρθαν εξαιτίας αποβολών. Η Ανζέ έχει κάνει το 3/3 στο γήπεδό της, όμως τη μοναδική φορά που χρειάστηκε να ταξιδέψει “διαλύθηκε” από τη Λυών. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.97. 

Μεγάλο σκορ στο “Βαγιέκας”

Στις 22:00, στο Στάδιο Βαγιέκας της Μαδρίτης, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Ράσινγκ Σανταντέρ για την 5η αγωνιστική της Segunda Division.

Η Ράγιο μπήκε στη σεζόν ως ένα από τα φαβορί για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, όμως στις πρώτες αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις μία νίκη, αυτή απέναντι στη Λα Κορούνια με 3-1. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε στην έδρα της Τζιρόνα με 3-1. Κοινός παρονομαστής όλων των αναμετρήσεών της το G/G, στα τρία επιβεβαιώθηκε και το over.

Δίχως νίκη παραμένει η Ράσινγκ μετά από τέσσερις εβδομάδες, μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Την προηγούμενη Παρασκευή ηττήθηκε εντός έδρας από την Κάντιθ με 1-2, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων!!! Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της, επιβεβαιώθηκε και το over στα δύο πιο πρόσφατα.

Η Ράγιο με τον Πάκο Χέμεθ στον πάγκο παραμένει μία ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και αμυντικά κενά. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Ράσινγκ. Είναι επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 2.05.

Φορμαρισμένη η Σαντχάουζεν

Στις 19:30, στο Wildparkstadion της Καρλσρούης, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Σαντχάουζεν για την 6η αγωνιστική της 2.Bundesliga.

Σε κάκιστη κατάσταση η Καρλσρούη πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, μετρούσε τρεις σερί ήττες από Χολστάιν (2-1 εκτός), Αμβούργο (2-4 εντός) και Όσναμπρικ (3-0 εκτός), με αποτέλεσμα να πέσει στην 10η θέση της βαθμολογίας, μετά τις δύο νίκες στο ξεκίνημα.

Αντιθέτως, η Σαντχάουζεν, πριν τη διακοπή, πέτυχε τρεις σερί νίκες επί των Νυρεμβέργη (3-2 εντός), Χάιντενχαϊμ (0-2 εκτός) και Ντάρμσταντ (1-0 εντός)! Αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αδικούνται από τις αποδόσεις, επιλογή μας το 2 (DNB) σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...