ΚΛΕΙΣΙΜΟ
WEB TV

To panathinaikos24 tv κάνει πρεμιέρα (vid)

To panathinaikos24.gr ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα διαδικτυακή εκπομπή του.

To panathinaikos24 tv κάνει πρεμιέρα (vid)

To panathinaikos24.gr ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα διαδικτυακή εκπομπή του. Από αύριο, Σάββατο, θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες σας το panathinaikos24 tv.

Η νέα WEB TV της ιστοσελίδας μας, με εκπομπές, αναλύσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις που θα προβάλλονται στις οθόνες του υπολογιστή σας, LIVE και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του panathinaikos24.gr, η δημοσιογραφική ομάδα του site παίρνει θέση μπροστά στις κάμερες και μέσω διαδραστικών εκπομπών με αλληλεπίδραση με το κοινό, το… show αρχίζει!

Η πρεμιέρα γίνεται αύριο στις 15:30 το μεσημέρι, στην πρώτη εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα μας στο facebook και από το κανάλι μας στο youtube. Μη χάσετε την πρώτη εκπομπή του panathinaikos24.gr με ρεπορτάζ, αναλύσεις και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό σε κάθε άθλημα και με βαρύτητα στο pre game του κρίσιμου παιχνιδιού του τριφυλλιού με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Συντονιστείτε…

Panathinaikos24.gr: Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ