ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανή η αλλαγή συστήματος

Οι σκέψεις του Γιώργου Δώνη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Πιθανή η αλλαγή συστήματος

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους “πράσινους”, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το restart, έπειτα από τη φτωχή συγκομιδή στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τον Γιώργο Δώνη να επεξεργάζεται όλες τις πιθανές παραμέτρους για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κόουτς του τριφυλλιού επεξεργάζεται ακόμη και την αλλαγή συστήματος στο παιχνίδι της Κυριακής, αφήνοντας προσωρινά το 4-3-3, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί τις περισσότερες φορές εώς τώρα, για το 4-2-3-1.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τα πρόσωπα που αναμένεται να επιλεγούν, ο Γιάννης Μπουζούκης είναι φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού, ενώ “παίζεται” του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος εάν χρησιμοποιηθεί θα αφήσει στον πάγκο τον Κολοβό. Παράλληλα, τη θέση του τιμωρημένου Κουρμπέλη θα καλύψει ο Νούνες, με τον Κολοβέτσιο να τοποθετείται στο πλευρό του Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.