ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με όλους τους… νέους στην Πάτρα

Παρουσιάστηκαν και είναι έτοιμοι για το πρώτο τους ματς ενώπιον του κοινού.

Παναθηναϊκός: Με όλους τους... νέους στην Πάτρα

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το πρώτο του φιλικό ματς ενώπιον κοινού, αντιμετωπίζοντας την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά “Orange Trophy”, το οποίο διοργανώνει ο Προμηθέας στην Πάτρα.

Το εν λόγω ματς, αλλά και το αυριανό (κόντρα στον νικητή ή τον ηττημένο του ζευγαριού Προμηθέας – FMB Beograde) αναμένεται να προσελκύσουν τα βλέμματα των φίλων της ομάδας που περιμένουν πως και πως να δουν εν δράσει τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Οι προσθήκες του καλοκαιριού θα δηλώσουν κανονικά το παρών στην Πάτρα και ως εκ τούτου, όσοι βρεθούν στις εξέδρες του “Δημήτρης Τόφαλος” αλλά και οι τηλεθεατές (NovaSports 4) θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά εν δράσει -σε ματς- παίκτες όπως οι Φριντέτ, Τζόνσον, Ουάιλι, Ράις, Μπεντίλ και Μπράουν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...