ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Άσος” στο Μάντσεστερ, “διπλά” σε Περιστέρι και Ανοέτα (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: “Άσος” στο Μάντσεστερ, “διπλά” σε Περιστέρι και Ανοέτα (video)

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επανεκκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Σήμερα (14/09) υπάρχει φουλ δράση στην Premier League, στην Ισπανία αγωνίζονται οι ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League, ενώ διεξάγονται και τρεις αναμετρήσεις για την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε όλους τους αγώνες οπαπ live. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών.

Αντιδρά η Γιουνάιτεντ

Στις 17:00, στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λέστερ για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και βρίσκονται στην 8η θέση με 5 βαθμούς και ήδη στο -7 από την κορυφή. Μετά τη νίκη με 4-0 στην πρεμιέρα επί της Τσέλσι μετρούν μία ήττα και δύο ισοπαλίες, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Προηγήθηκαν μόλις στο 10’ με το νεαρό Τζέιμς, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 58’ και παρότι αγωνίστηκαν για 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Η Λέστερ εκπλήσσει θετικά στο ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας συγκομιδή 8 πόντων βρίσκεται στην 3η θέση. Ξεκίνησαν με δύο ισοπαλίες απέναντι σε Γουλβς (0-0 εντός) και Τσέλσι (1-1 εκτός) και στη συνέχεια επικράτησαν της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-2 εκτός) και της Μπόρνμουθ (3-1 εντός). Σε πολύ καλή κατάσταση ο Βάρντι, έχει πετύχει ήδη τρία γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της στη διακοπή και οφείλει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Σε απόδοση 2.00 αξίζει το ποντάρισμα στον άσο. 

Ευεργετική η διακοπή για τον πρωταθλητή

Στις 19:00, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε τη φετινή του πορεία ο Ατρόμητος. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την ΑΕΛ, με τον Ούμπιδες να χάνει πέναλτι στο 90’ και την επόμενη εβδομάδα απέσπασε το 2-2 στην έδρα της Λαμίας, με τον Βέλλιο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με ένα υπέροχο ψαλιδάκι.

Ο ΠΑΟΚ έζησε ένα έντονο καλοκαίρι, με τον πικρό αποκλεισμό από τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League, ενώ λίγες μέρες μετά αποκλείστηκε και από τους ομίλους του Europa League από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στη Super League όμως κατάφερε να πετύχει 2/2 νίκες έστω κι αν η απόδοσή του δεν ήταν η επιθυμητή. Νίκησε κατά σειρά τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο με το ίδιο σκορ (2-1) στην Τούμπα, με τον Σβιντέρσκι να σκοράρει σε αμφότερα παιχνίδια.

Οι πρωταθλητές είχαν ανάγκη τη διακοπή, ώστε να πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια του Αυγούστου και να ξεπεράσουν τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς. Ο νέος προπονητής Φερέιρα είχε τον χρόνο να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του, ενώ επιστρέφουν και οι τραυματίες. Επιλογή το διπλό του ΠΑΟΚ με χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.15. Σε περίπτωση νίκης του δικεφάλου με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Για το 4×4 η Ατλέτικο

Στις 19:30, στο Ανοέτα του Σαν Σεμπαστιάν, η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 4η αγωνιστικής της La Liga.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν με μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Συγκεκριμένα απέσπασαν το 1-1 στην έδρα της Βαλένθια με πέναλτι στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, στη συνέχεια επικράτησαν στην Πάλμα της Μαγιόρκα με 0-1 και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ηττήθηκαν στο ντέρμπι των Βάσκων στο Μπιλμπάο με 2-0.

Η Ατλέτικο έχει πετύχει το απόλυτο στις πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται μόνη πρώτη, στο +4 από τη Ρεάλ και στο +5 από την Μπαρτσελόνα. Στην πρεμιέρα επικράτησε της Χετάφε με 1-0, στη συνέχεια νίκησε στην έδρα της Λεγανιές με 0-1 και στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή πέτυχε σπουδαία ανατροπή στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Έιμπαρ. Το 0-2 έγινε 3-2 με γκολ του Παρτέι στο 90!.

Με πολύ υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε τη σεζόν η Ατλέτικο και θα επιδιώξει να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της. Βγάζει ένταση στο επιθετικό της παιχνίδι και έχει την εμπειρία και την ποιότητα να περάσει από την έδρα της Σοσιεδάδ. Σε απόδοση 2.15 το διπλό είναι επιλογή. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...