ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινοι μάγκες στη Θεσσαλονίκη!

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού πήρε μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη (2-1), παίζοντας για πολλή ώρα με παίκτη λιγότερο.

Πράσινοι μάγκες στη Θεσσαλονίκη!

Συνεχίζει… απτόητη η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου! Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 2-1 του Άρη στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, έκαναν το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League και έπιασαν κορυφή!

Ο Αθανασακόπουλος άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, η οποία δέχθηκε την ισοφάριση στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπακούτση, από το οποίο προήλθε και η αποβολή του Ηλιάδη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, το τριφύλλι βρήκε τον τρόπο να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 88ο λεπτό, φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη με σπουδαίο διπλο!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Συλαϊδόπουλος): Χριστογιώργος, Σαντικάι, Σπίνος, Ζαγαρίτης, Βαγιανίδης, Ηλιάδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης, Σαμαράς, Σούλτσε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.