ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φριντέτ: «Είμαι έξυπνος, μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Ο Τζίμερ Φριντέτ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Ούνικς, αναφέρθηκε στις διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ αλλά και στο γεγονός ότι μπορεί να προσαρμοστεί και να βοηθήσει τους πράσινους.

Φριντέτ: «Είμαι έξυπνος, μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φριντέτ στη NOVA:

«Mου αρέσει αν είμαι επιθετικός. Θέλω στην επίθεση να ανοίξω τους χώρους για τους συμπαίκτες μου. Θα πάρω τα σουτ και θα προσπαθήσω να σκοράρω. Αν δεν τα καταφέρω, θα συνεχίσω και θα παίζω στο στυλ μου. Είναι διαφορετικό το ευρωπαϊκό μπάσκετ, στην κίνηση-κυκλοφορία της μπάλας, την άμυνα και τις αποστάσεις. Νομίζω ότι είμαι έξυπνος παίκτης και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στην ομάδα και να κάνω το δικό μου στυλ παιχνιδιού»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.