Άρης - Παναθηναϊκός (21:30, Novasports 1, LIVE Panathinaikos24.gr)

Να δείξει ότι έχει σφυγμό!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και μοναδικό σκοπό έχει την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη. Οι πράσινοι έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

O Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το συνηθισμένο 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σωκράτης Διούδης, με τους Γιόχανσον δεξί μπακ, Ινσούα αριστερά και στόπερ τους Κολοβέτσιο και Πούγγουρα. Ο Χρήστος Δώνης θα είναι το αμυντικό χαφ με εσωτερικούς μέσους τους Ζαχίντ και Μπουζούκη, ενώ Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης θα πλαισιώνουν τον Μακέντα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι οι ανέτοιμοι Σένκεφελντ και Φάουστο, ο Μπεκ που θέλει χρόνο να βρει ρυθμό και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάννης, Μολό, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Exit mobile version