ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ο Sin Boy επιβεβαιώνεται: Οι Illuminati «χάρισαν» το Παγκόσμιο στην Ισπανία! (pic)

Λίγες ημέρες μετά το προσωπικό ξέσπασμα του Sin Boy μέσω instagram έφτασε η στιγμή για να επιβεβαιωθούν τα όσα έλεγε, καθώς οι... Illuminati χάρισαν το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ισπανία!

Ο Sin Boy επιβεβαιώνεται: Οι Illuminati «χάρισαν» το Παγκόσμιο στην Ισπανία! (pic)

Ήταν το viral των τελευταίων ημερών, ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από εκείνα που σε αναγκάζουν ν’ αναφωνήσεις «Μαμά!» (χωρίς τα 200 στην στροφή): ο Sin Boy- aka Lil Jesus- με συνεχόμενα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram… έκραξε τους πάντες και τα πάντα, καταλήγοντας στο σπουδαίο συμπέρασμα πως οι Illuminati κάνουν κουμάντο στον κόσμο και καθορίζουν τα πάντα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.