ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0: Ξεφτίλα άνευ προηγουμένου!

Ενας... κοιμισμένος (ξανά) Παναθηναϊκός γνώρισε ντροπιαστική ήττα (4-0) από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε χωρίς θετικό αποτέλεσμα έπειτα από 3 αγωνιστικές. Σοκαριαστικά κακοί και πάλι οι "πράσινοι". Ξεφτιλίζεται κάθε Κυριακή το "τριφύλλι". Αναζητείται λύση άμεσα!

Άρης - Παναθηναϊκός 4-0: Ξεφτίλα άνευ προηγουμένου!

Ενας… κοιμισμένος (ξανά) Παναθηναϊκός γνώρισε ντροπιαστική ήττα (4-0) από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε χωρίς θετικό αποτέλεσμα έπειτα από 3 αγωνιστικές. Σοκαριαστικά κακοί και πάλι οι “πράσινοι”. Ξεφτιλίζεται κάθε Κυριακή το “τριφύλλι”. Αναζητείται λύση άμεσα!

Το ματς

Τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνη ,Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μακέντα επέλεξε ο Γιώργος Δώνης στην ενδεκάδα, με τον Παναθηναϊκό να έχει ως στόχο να κάνει μια νέα αρχή, έπειτα από το πολύ κακό ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η νέα αρχή όμως, δεν έγινε ποτέ. Για την ακρίβεια, οι πράσινοι παρουσίασαν εικόνα χειρότερη και από εκείνη κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς, κρατώντας τη μπάλα στα πόδια τους, με στόχο να βρουν δίοδο στα καρέ του Διούδη. Εν τέλει, ο δρόμος δεν άνοιξε από κάποια προσπάθεια του Άρη, αλλά από τον Γκιάς Ζαχίντ. Το τραγικό λάθος του Νορβηγού, ο οποίος δεν έδιωξε… ποτέ, έδωσε την ευκαιρία στον Φετφατζίδη να παρεμβληθεί και να ανοίξει το σκορ (1-0, 20’).

Ο ασύνδετος Παναθηναϊκός όφειλε να αφυπνιστεί και το πρώτο σημάδι ήρθε στο 41ο λεπτό, όταν ο Φεντερίκο Μακέντα έχασε την ευκαιρία να στείλει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα. Αντί για το 1-1, ήρθε το 2-0, με τον Άρη να βγαίνει στην αντεπίθεση έπειτα από φάση του Παναθηναϊκού, τον Φετφατζίδη να μοιράζει στον Βέλεθ, ο οποίος σκόραρε, δημιουργώντας κι άλλο πρόβλημα στο τριφύλλι.

Με δύο γκολ στην πλάτη του και μια τραγική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν για τα καλά στα σχοινιά. Ο Γιώργος Δώνης άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, περνώντας στην ανάπαυλα τον Κολοβό αντί του Μαυρομμάτη. Αντί να υπάρξει έστω κάποια αντίδραση, ο Άρης «χτύπησε» και τρίτη φορά, με τον Φετφατζίδη να ταλαιπωρεί τον Γιόχανσον, βρίσκοντας στο γύρισμα τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος έκανε το 3-0 (54’).

Ο Παναθηναϊκός είχε παραδοθεί για τα καλά στις ορέξεις του Άρη, με τη συνέχεια να αποδεικνύεται ακόμη χειρότερη, καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν κι άλλο γκολ, έπειτα από αντεπίθεση, με τον Ιντέγε να βυθίζει στη θλίψη το τριφύλλι (4-0, 65’). Η ομάδα του Δώνη, σε ένα ματς το οποίο όφειλε να διεκδικήσει, εμφάνισε τη χειρότερη δυνατή εικόνα και κινδύνευσε να δεχθεί και πέμπτο γκολ στις καθυστερήσεις, κάτι το οποίο αποφεύχθηκε από τύχη, ενώ λίγο νωρίτερα ο διαιτητής (μέσω του VAR) ακύρωσε γκολ του Περέα, λόγω φάουλ του Μακέντα πάνω στον Σάσα.

Εν κατακλείδι, οι πράσινοι θα επιστρέψουν με σκυμμένο το κεφάλι στην Αθήνα, έχοντας… τραγικό απολογισμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές, με μόλις έναν βαθμό και δύο βαριές ήττες, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (46′ Κολοβός), Ινσούα (69′ Περέα), Γιόχανσον, Ζαχίντ (59′ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE