ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: “Θα μιλήσω με Αλαφούζο και Νταμπίζα. Σκέφτομαι να αποχωρήσω”

Ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα και θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι στον πράσινο πάγκο.

Ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα και θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι στον πράσινο πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

“Μίλησα με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Είμαι ένας άνθρωπος που διατηρώ την ψυχραιμία μου, δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα και στους ποδοσφαιριστές πως θα αφήσω να περάσει το βράδυ και θα κάνω μια κουβέντα με τον Νταμπίζα και τον πρόεδρο. Υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ο Παναθηναϊκός για μένα δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, είναι ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω. Δυστυχώς τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα. Μια εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα θα πρέπει να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα.

Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορείς να δώσεις ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη που είναι πέρα από το φυσιολογικό. Αλλά δυστυχώς τα κάνουμε. Αυτό μας επηρεάζει και στα υπόλοιπα κομμάτια γιατί δείχνουμε μια εικόνα ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Μιας ομάδας με τεράστια κενά. Αυτό το πράγμα δεν αντιπροσωπεύει κανέναν, ούτε τους προπονητές, ούτε τους ποδοσφαιριστές. Και ιδιαίτερα τον σύλλογο.

Ηθελα να ξέρουν οι παίκτες και το πώς αισθάνομαι και τι σκέψεις έχω. Θα πρέπει όλα αυτά να συζητηθούν με ψυχραιμία.”

Exit mobile version