ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρήστος Δώνης: “Η κατάσταση είναι άσχημη – Πρέπει να βρούμε αντίδοτο”

Φανερά στεναχωρημένος ο Χρήστος Δώνης μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη.

Χρήστος Δώνης:

Ο Χρήστος Δώνης ανέφερε τα εξής μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη:

Είναι ίσως η πιο δύσκολη μέρα του όσο καιρό βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις τώρα για την ομάδα, είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να αντιδράσουμε».

Για το αν χρειάζεται αλλαγή προπονητή: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει, υπάρχει διοίκηση να αποφασίσει. Και αυτό είναι το λιγότερο, γιατί εμείς μπαίνουμε και παίζουμε, πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι φταίει και πώς έχουν αλλάξει έτσι τα πράγματα. Η κατάσταση είναι άσχημη».

Για το τι μπορεί να πει στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Οι οπαδοί θέλουν πράξεις, όχι λόγια. Πρέπει να βρούμε τρόπο να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αγωνιστική συμπεριφορά των συμπαικτών του: «Δε θέλω να κρίνω τη συμπεριφορά των παικτών. Η νοοτροπία αφορά το σύνολο, δε θα ρίξουμε την ευθύνη ο ένας στον άλλο».

Για το αν οι αρχηγοί αναλάβουν δράση: «Κάναμε πολλές ομιλίες στη διακοπή για την Εθνική, αλλά στην πράξη δε μας βγήκαν. Δεν είναι σοβαρή εικόνα αυτή και πρέπει να βρούμε αντίδοτο».

Για τα παιδικά λάθη των παικτών: «Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία για το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε κατάλληλοι οι παίκτες να βρούμε τη λύση. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, αλλά δεν έχουμε βρει τον τρόπο».

Για την κριτική που δέχεται: «Δε με επηρεάζει αυτό και δεν το σκέφτομαι αν έχω συγγένεια ή όχι με τον προπονητή την ώρα που παίζω. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να λύσουμε, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε Δώνης ούτε κανείς άλλος».

Για τον Ολυμπιακό: «Ναι, μπορούμε να γυρίσουμε τον διακόπτη. Πρέπει να δούμε τι φταίει, γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Θα προσπαθήσουμε να δούμε πού θα βγει όλο αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...