ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα ανοιχτά για Δώνη και Νταμπίζα – Κρίσιμη συνάντηση με Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα τα πει με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, με την κουβέντα να κρίνει το μέλλον των δύο ανδρών στον Παναθηναϊκό.

Όλα ανοιχτά για Δώνη και Νταμπίζα - Κρίσιμη συνάντηση με Αλαφούζο

Η ημέρα που ξημερώνει προμηνύεται ως η πιο κρίσιμη της τρέχουσας σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (4-0), η οποία ακολούθησε το “στραπάτσο” με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3) και την ισοπαλία στη Λαμία (1-1), τα πάντα είναι ανοιχτά σχετικά με την παραμονή των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα στο τριφύλλι.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι από το καλοκαίρι του 2018 βρίσκονται στον σύλλογο, θα τα πουν με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να φανεί εάν θα συνεχίσουν το πρότζεκτ το οποίο ανέλαβαν να “τρέξουν” από πέρσι, ή ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες λύσεις, τόσο όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, όσο και για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι Δώνης και Νταμπίζας θα τα πουν με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει για την επόμενη ημέρα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη σύσκεψη της Δευτέρας…

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...