ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ένας βαθμός και… 2-8

Θλιβερή είναι η βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα ματς, όπως και η αναλογία στα γκολ.

Παναθηναϊκός: Ένας βαθμός και... 2-8

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον Άρη με 4-0. Σε ένα ματς το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως “τελικός”, οι πράσινοι εμφανίστηκαν κατώτεροι και απ’ ότι θα πίστευε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός τους, επιστρέφοντας στην Αθήνα με σκυμμένο το κεφάλι.

Έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 11η θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόνο έναν βαθμό από τους διαθέσιμους εννέα, κόντρα στη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (1-1).

Το τριφύλλι έχει δεχθεί οκτώ γκολ σε τρία ματς, ένα από τη Λαμία, τρία από τον ΟΦΗ και τέσσερα από τον Άρη, απαντώντας μόλις… δύο φορές. Κι αυτές από την άσπρη βούλα, με τον Μακέντα να σκοράρει στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό είναι το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, καθώς πριν από 16 χρόνια (σεζόν 2002-3), με τον Φερνάντο Σάντος στο “τιμόνι”, οι πράσινοι είχαν γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, κόντρα στον ΠΑΟΚ (4-1 εκτός έδρας), την Προοδευτική (1-0 στη Λεωφόρο) και την ΑΕΚ (1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.