ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάικ Τζέιμς: Το σχόλιο για Φριντέτ και η πρόβλεψη για Παναθηναϊκό

Ο Μάικ Τζέιμς είπε τη γνώμη του για τους πράσινους αλλά και τον Τζίμερ Φριντέτ.

Μάικ Τζέιμς: Το σχόλιο για Φριντέτ και η πρόβλεψη για Παναθηναϊκό

Ο Μάικ Τζέιμς άνοιξε κουβέντα με τους ακόλουθούς του στο Twitter, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Παναθηναϊκό και τον Τζίμερ Φριντέτ.

“Ο αδελφός μου μπορεί να παίξει. Θα είναι καλός, αν προσαρμοστεί στο μπάσκετ της Ευρώπης και έχει μία καλή σχέση με τον Νικ”, ήταν το σχόλιό του για τον Φριντέτ.

Παράλληλα, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ έκανε την πρόβλεψή του για τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs, στις οποίες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ, η Εφές, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Ζαλγκίρις και η Χίμκι.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...