ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Τορίνο – Λέτσε!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Τορίνο - Λέτσε!

Αρκετά ματς περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (16/09)! Το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν δράση, και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν τόσο από τη Serie A, όσο και από το πρωτάθλημα Ρουμανίας. Δύο σημεία λοιπόν, ξεχωρίσαμε για σήμερα, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε το ΟΠΑΠ Κουπόνι αναλυτικά, με ειδοποιήσεις για ματς που σας ενδιαφέρουν. Πάμε τώρα στα προγνωστικά μας!

Πολλά γκολ στο Τορίνο

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την Ιταλία, και τη Serie A. Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής, είναι το Τορίνο – Λέτσε. Φαβορί στην αναμέτρηση υπάρχει, και μάλιστα ξεκάθαρο. Αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους, όπως αποδεικνύουν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών.

Η Τορίνο έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, μετά από δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες. Στην πρεμιέρα, κέρδισε με 2-1 τη Σασουόλο. Έπειτα, είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Αταλάντα. Παρόλα αυτά, τα έβγαλε πέρα και έφυγε με το «διπλό», με σκορ 2-3. Το συμπέρασμα που βγαίνει για τους γηπεδούχους είναι ότι διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Σκοράρουν με κάθε τρόπο και με συνέπεια. Αμυντικά όμως, δεν είναι το ίδιο καλοί. Δέχονται με σχετική ευκολία φάσεις και γκολ.

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία της Λέτσε έως τώρα στη Serie A. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει και στα δύο ματς που έδωσαν. Μάλιστα, δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 από την Ίντερ, και τη δεύτερη με 0-1 από τη Βερόνα. Συνεπώς, επιθυμούν σήμερα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να μην μείνουν πίσω από την αρχή. Θα ψάξουν με όλες τους τις δυνάμεις το πρώτο τους γκολ, αλλά είναι δύσκολο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Είναι γεγονός, ότι η Τορίνο παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Μπορεί από μόνη της να ανεβάσει ψηλά τον δείκτη του σκορ, αν της βγει το ματς. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να παραβιαστεί και η δική της εστία. Γενικά, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Μπορεί τη νίκη η Βιτορούλ

Από την Ιταλία πάμε στη Ρουμανία, και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής, η Βιτορούλ υποδέχεται τη Γκαζ Μετάν. Το ματς είναι σημαντικό από βαθμολογικής άποψης. Ειδικά οι γηπεδούχοι, θα αναζητήσουν πάση θυσία τη νίκη.

Η Βιτορούλ εντοπίζεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με 15 πόντους. Τα πήγαινε αρκετά καλά, μέχρι που ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από τη Στεάουα. Βέβαια, επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας. Ωστόσο, η Βιτορούλ στάθηκε καλά, έστω κι αν έχασε τελικά με 2-1. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Σήμερα, με τη βοήθεια του κόσμου της, επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αν τα καταφέρει, θα σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη.

Τρεις πόντους πιο πάνω, στους 18, φιγουράρει η Γκαζ Μετάν. Οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν έχουν χάσει στη διοργάνωση. Μετράνε τέσσερις σερί νίκες, αλλά παρουσιάζουν μια πτώση στην απόδοση τους. Πριν τη διακοπή κέρδισαν δύσκολα με 3-2 την Ιάσι, με ανατροπή από 0-2. Φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει η… στραβή. Η Γκαζ Μετάν έχει χάσει κάπως την αμυντική συνοχή της και αυτό μπορεί να της στοιχίσει απόψε.

Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις αποδόσεις των bookmakers. Θεωρούμε ότι η Βιτορούλ θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα υποχρεώσει στην πρώτη της ήττα την Γκαζ Μετάν. Πάμε με τον «άσο» στο 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...