ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπε με ποδοσφαιριστές ο Νταμπίζας

Διάλογο με τους ποδοσφαιριστές είχε σήμερα ο Νίκος Νταμπίζας.

Τα είπε με ποδοσφαιριστές ο Νταμπίζας

Διάλογο με τους ποδοσφαιριστές είχε σήμερα ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε υψηλούς τόνους ότι οι ποδοσφαιριστές ευθύνονται αποκλειστικά για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και όχι ο Γιώργος Δώνης.

“Εσείς φταίτε. Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δε φταίει κανένας προπονητής και αυτό πρέπει να το καταλάβετε. Είναι απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε. Είναι ντροπή όλο αυτό. Φταίτε εσείς και η ευθύνη ανήκει σε εσάς”, ανέφερε μεταξύ άλλων και ο Νίκος Νταμπίζας, για να πάρουν στη συνέχεια, τον λόγο και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...