ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό – Προς παραμονή ο Δώνης

Εντός της ημέρας η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη.

Συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό - Προς παραμονή ο Δώνης

Εντός της ημέρας η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν και μετά και τα χθεσινά και την άθλια εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Αρη, όλοι περιμένουν ποιο θα είναι το “αύριο” στην ομάδα, με την ελπίδα της βελτίωσης σε κάθε τομέα.

Ολα δείχνουν ότι ο Γιώργος Δώνης θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή προπονητή, παρά το γεγονός ότι όπως δήλωσε χθες ο Ελληνας προπονητής έκανε σκέψεις παραίτησης. Από τους “πράσινους” δεν τίθεται θέμα προπονητή και, εκτός απροόπτου, ο Δώνης παραμένει στην ομάδα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εντός της ημέρας αναμένεται η συνάντηση κορυφής, στην οποία θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος θα έχει επαφή με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη, με σκοπό να γίνει μια συζήτηση για το τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτό το κακό πρόσωπο και πως μπορούν να βρεθούν οι λύσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...