ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Στήριξη στο PAO ALIVE – Για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό και ένα σύγχρονο γήπεδο

Άλλη λύση, ρεαλιστική και πραγματική για έναν Παναθηναϊκό ανεξάρτητο, πρωταγωνιστή και με δικό του σύγχρονο γήπεδο δεν υπάρχει.

Στήριξη στο PAO ALIVE  - Για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό και ένα σύγχρονο γήπεδο

Άλλη λύση, ρεαλιστική και πραγματική για έναν Παναθηναϊκό ανεξάρτητο, πρωταγωνιστή και με δικό του σύγχρονο γήπεδο δεν υπάρχει.

Κάθε φορά που η ποδοσφαιρική ομάδα έχει μια μεγάλη αποτυχία, όπως συμβαίνει και σε αυτό το διάστημα, υπάρχει η ίδια συζήτηση. “Να φύγει ο Αλαφούζος, να αλλάξουν όλα”. Προφανώς και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι εδώ και καιρό καμμένο χαρτί για τον Σύλλογο και τον κόσμο. Αυτό δε χωράει αμφιβολία. Για να αποχωρήσει, όμως, θα πρέπει να υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση, η καταστροφή θα είναι μεγαλύτερη…

Η ρεαλιστική λύση και η μοναδική ελπίδα τώρα είναι μια: Δημήτρης Γιαννακόπουλος και PAO ALIVE. Το πρότζεκτ για τη διάσωση του Συλλόγου και για τη δημιουργία νέου γηπέδου στον Βοτανικό, κάτι που αν γίνει θα απογειώσει τον Σύλλογο και θα τον βάλει ξανά σε δρόμους δόξας και… Παναθηναϊκής κανονικότητας, είναι εκεί. Υπάρχει. Το θέμα είναι ο κόσμος να το στηρίξει και πλην των απλών φίλων της ομάδας, να ακολουθήσουν και οι έχοντες.

Μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 685.522. Προφανώς και η στήριξη του απλού κόσμου είναι συγκινητική, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο Γιαννακόπουλος έχει θέσει ένα στόχο υψηλό. Για να τον πετύχει, θα πρέπει η ροή να είναι μεγαλύτερη και φυσικά να βοηθήσουν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, οι επιφανείς Παναθηναϊκοί, αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα για μεγάλες καταθέσεις. Τώρα είναι η ώρα. Οι μέρες περνούν, η ιστορία πρέπει να γραφτεί. Σε διαφορετική περίπτωση, η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει και ο Σύλλογος θα αργήσει πολύ να βγει από το τέλμα.

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE