ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμάζει καμπάνια για το PAO Alive ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει ότι δεν έχουν συνδράμει οι επιφανείς φίλοι της ομάδας στο εγχείρημα, αλλά δεν καταθέτει τα όπλα.

Ετοιμάζει καμπάνια για το PAO Alive ο Γιαννακόπουλος

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού προσπαθεί να συνδράμει από το υστέρημά του στην προσπάθεια που γίνεται μέσω του PAO Alive. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί 686.890 ευρώ, τα οποία προέρχονται από 14.174 καταθέτες. Ποσό που απέχει αρκετά από τον στόχο που έχει τεθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς απουσιάζει η βοήθεια από τους επιφανείς φίλους του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, ανέφερε στη LiveSport ότι: “Δεν ενδιαφέρεται κανείς”, όσον αφορά τα “δυνατά πορτοφόλια” που υποστηρίζουν τους πράσινους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά παράλληλα γνωστοποίησε ότι δεν καταθέτει τα όπλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη LiveSport, μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη θα τεθεί σε εφαρμογή μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το PAO Alive, η οποία θα κοστίσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και θα απευθύνεται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν όσο περισσότεροι φίλοι του τριφυλλιού και κυρίως… οι έχοντες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.