ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη, τα γεγονότα και η απόφαση παραμονής

Ο Γιώργος Δώνης έφτασε πολύ κοντά στην παραίτηση, ωστόσο τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας οδήγησαν στο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη, τα γεγονότα και η απόφαση παραμονής

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά βαρύ μετά την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (4-0). Λίγο μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Δώνης γνωστοποίησε ότι όλα τα ενδεχόμενα “παίζουν” για εκείνον, ακόμη και το σενάριο της παραίτησης. Ωστόσο, καμία απόφαση δεν θα “κλείδωνε” πριν από το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Γιώργος Δώνης είχε στο μυαλό του του την παραίτηση, βλέποντας ότι η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη και αδυνατώντας να εξηγήσει το πως έφτασαν τα πράγματα σε εκείνο το σημείο. Ωστόσο, η συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας το μεσημέρι στο Κορωπί, έδειξε ότι τα δεδομένα μπορούσαν να αλλάξουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανέλαβαν τις ευθύνες τους για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στη σύσκεψη με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, ο mr ΣΚΑΪ τόνισε ότι η καλύτερη δυνατή έκβαση θα ήταν η παραμονή του Δώνη, ο οποίος μαζί με τον Νταμπίζα θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.