Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά βαρύ μετά την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (4-0). Λίγο μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Δώνης γνωστοποίησε ότι όλα τα ενδεχόμενα “παίζουν” για εκείνον, ακόμη και το σενάριο της παραίτησης. Ωστόσο, καμία απόφαση δεν θα “κλείδωνε” πριν από το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Γιώργος Δώνης είχε στο μυαλό του του την παραίτηση, βλέποντας ότι η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη και αδυνατώντας να εξηγήσει το πως έφτασαν τα πράγματα σε εκείνο το σημείο. Ωστόσο, η συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας το μεσημέρι στο Κορωπί, έδειξε ότι τα δεδομένα μπορούσαν να αλλάξουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανέλαβαν τις ευθύνες τους για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στη σύσκεψη με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, ο mr ΣΚΑΪ τόνισε ότι η καλύτερη δυνατή έκβαση θα ήταν η παραμονή του Δώνη, ο οποίος μαζί με τον Νταμπίζα θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου