ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Ανοιχτό” παιχνίδι στο Λυόν, μπαίνει δυνατά ο Άγιαξ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: “Ανοιχτό” παιχνίδι στο Λυόν, μπαίνει δυνατά ο Άγιαξ!

Από το σημερινό (17/09) πρόγραμμα ξεχωρίζουν φυσικά οι αναμετρήσεις για την πρεμιέρα του Champions League με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Στα σημαντικότερα παιχνίδια, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ ταξιδεύει στον ιταλικό νότο, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζει στη Γερμανία και η Τσέλσι υποδέχεται την “μπερδεμένη” Βαλένθια. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το κουπόνι ποδοσφαίρου. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

“Ανοιχτό” παιχνίδι στο Λυόν

Στις 19:55, στο Parc Olympique Lyonnais, η Λυόν υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 1η αγωνιστική του Champions League. Τον 7ο όμιλο συμπληρώνουν η Λειψία και η Μπενφίκα.

Οι Γάλλοι την Παρασκευή “γκέλαραν” στην έδρα της Αμιάν (2-2). Κατάφεραν να ανατρέψουν το προβάδισμα των γηπεδούχων με δύο γκολ του Ντεμπελέ στο 9’ και το 34’, όμως δεν κατάφεραν να “‘κλειδώσουν” τη νίκη και το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις δεχόμενοι την ισοφάριση. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους Λυονέ μετά το 1-1 εντός έδρας με την Μπορντό. Μετά από πέντε αγωνιστικές στη Ligue 1 έχουν συγκομιδή 8 πόντων και κατατάσσονται 8οι, στο -4 από την πρωτοπόρο Παρί.

Η Ζενίτ κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στη Ρωσία και επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με υψηλές φιλοδοξίες. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο σε εννιά αγωνιστικές έχει μαζέψει 20 πόντους και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Κράσνονταρ. Την Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας της Άρσεναλ Τούλα με 3-1.

Επιθετικές ομάδες και οι δύο, η Λυόν συνηθίζει να δίνει γρήγορο ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια της, διαθέτει πολύ ποιότητα μπροστά, αλλά έχει μεγάλα κενά στα μετόπισθεν. Θα είναι έκπληξη αν δεν βρουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες απόψε. Επιλογή το Goal/Goal, σε απόδοση 1.95.

Δυνατοί οι “αετοί” στο Ντα Λουζ

Στις 22:00, στο Στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβώνας, η Μπενφίκα υποδέχεται τη Λειψία για τον 7ο όμιλο του Champions League.

Οι “αετοί” έχουν ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν με 4/5 νίκες για το πορτογαλικό πρωτάθλημα και βρίσκονται στη 2η θέση, στο -1 από τη απίθανη Φαμαλικάο! Το Σάββατο επικράτησαν εύκολα τη Ζιλ Βιθέντε εντός έδρας με 2-0, ενώ είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 0-4 στην έδρα της Μπράγκα.

Η Λειψία εντυπωσιάζει στην Bundesliga, την Κυριακή πήρε την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Μπάγερν και παρέμεινε μόνη πρώτη, με 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Είχαν προηγηθεί οι πειστικές εμφανίσεις και νίκες επί των Ουνιόν (0-4 εκτός), Άιντραχτ (2-1 εντός) και Γκλάντμπαχ (1-3 εκτός).

Αδικούνται από τις αποδόσεις οι γηπεδούχοι, που είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα στο θεσμό και ξέρουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους. Επιλογή μας ο άσος DNB, σε απόδοση 1.95. 

Μπαίνει δυνατά ο Άγιαξ

Στις 22:00, στη Johan Cruijff Arena του Άμστερνταμ, ο Άγιαξ υποδέχεται τη Λιλ για τον 8ο όμιλο του Champions League, τον οποίο συμπληρώνουν οι Τσέλσι και Βαλένθια.

Ο “Αίαντας” ξεπέρασε δύσκολα τα εμπόδια του ΠΑΟΚ και του ΑΠΟΕΛ στα προκριματικά και επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά την εκπληκτική περσινή του πορεία. Εντυπωσιακός στην Eredivisie, προέρχεται από τις νίκες με 4-1 επί των Σπάρτα Ρότερνταμ (εκτός) και Χέρενφεν (εντός) και διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λιλ επιστρέφει στο Champions League μετά από 8 χρόνια, αφού κατέκτησε τη 2η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Φέτος έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες και δύο ήττες στη Ligue 1, την Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας της Ανζέ με 2-1. Αμφότερες ήττες έχουν έρθει μακριά από την έδρα της.

Ο Άγιαξ είναι πιο ποιοτική ομάδα και έχει μεγαλύτερη εμπειρία στο θεσμό, αναμένεται να μπει με ένταση και ενθουσιασμό στον αγώνα και μπορεί να προηγηθεί από νωρίς απέναντι σε μία Λιλ που έχει δείξει σημαντικές αδυναμίες μακριά από το γήπεδό της. Επιλογή ο άσος στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.05. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...