ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: «Μπορεί να αποδειχθεί μια αξέχαστη σεζόν για τον Παναθηναϊκό»

Αφιέρωμα στον… νέο Παναθηναϊκό φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Euroleague: «Μπορεί να αποδειχθεί μια αξέχαστη σεζόν για τον Παναθηναϊκό»

Αφιέρωμα στον… νέο Παναθηναϊκό φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Το δημοσιεύμα κάνει λόγο στις μεταγραφές της ομάδας, την ενισχυμένη περιφέρεια, αλλά και τη νέα ρακέτα.

«Η επιτυχία της νέας backcourt σε όλη τη διαδρομή της σεζόν θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να εδραιώσει τη θέση του στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Καλάθη να καθοδηγεί την ορχήστρα, τον Φριντέτ να πετάει… καυτές βόμβες και τον δυναμισμό του Ράις να έχει προστεθεί, ο συνδυασμός για τους «πράσινους» μοιάζει εξαιρετικός και η ομάδα μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων στο σκοράρισμα φέτος.

Τα νέα αποκτήματα στη γραμμή των ψηλών θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο και αν ο Τζόνσον μεταφέρει τις ικανότητές του του στην ευρωπαϊκή σκηνή, τότε αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια αξέχαστη σεζόν για τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...