ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Οι εγγραφές για την ακαδημία στίβου

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει, και συνεχίζονται, οι εγγραφές στην ακαδημία στίβου του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Οι εγγραφές για την ακαδημία στίβου

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει, και συνεχίζονται, οι εγγραφές στην ακαδημία στίβου του Παναθηναϊκού. Τα αγόρια και τα κορίτσια από έξι ετών και άνω μπορούν να εγγραφούν και να ενταχθούν στα σχετικά τμήματα, ενώ οι προπονήσεις γίνονται στα γήπεδα Κ1 και Κ2 του ΟΑΚΑ αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου».

Οι ημέρες προπόνησης είναι καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 σε ΟΑΚΑ και Σπάτα και το Σάββατο από τις 9:30 ως τις 11:30 στο ΟΑΚΑ. Για να εγγραφεί το κάθε παιδί είναι απαραίτητη γνωμάτευση παθολόγου πως μπορεί να αθληθεί, ενώ υπεύθυνος των τμημά5των είναι ο Νότης Παπούλιας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 6945895353 για περισσότερες πληροφορίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...