ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Μας έχετε ξεφτιλίσει – Νικήστε τον Ολυμπιακό”

Το μήνυμα των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Κορωπί.

«Μας έχετε ξεφτιλίσει, κερδίστε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ντρέπεστε με την εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων η αντιπροσωπεία των οπαδών του Παναθηναϊκού που βρέθηκε χθες στο Κορωπί για να στείλει το μήνυμά της προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη.

Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν αυτά που ειπώθηκαν από τη μεριά των οπαδών, οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν από το “Γ. Καλαφάτης”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.