ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Τέλος στην εξευτελιστική εποχή Αλαφούζου»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Θύρας 13 και τις κινητοποιήσεις της Κυριακής.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Τέλος στην εξευτελιστική εποχή Αλαφούζου»

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Θύρας 13 και τις κινητοποιήσεις της Κυριακής.

Η ανακοίνωση

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία χαιρετίζει την πρωτοβουλία των συνδέσμων της Θύρας 13 και τις κινητοποιήσεις που ανακοίνωσαν για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μηχανοκίνητη πορεία προς το ΟΑΚΑ που θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι από το γήπεδο της Λεωφόρου, παρακολούθηση του τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια παρακολούθηση του αγώνα με την συμμορία Πειραιώς στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του, με σκοπό να τελειώσει επιτέλους οριστικά κι ολοκληρωτικά η εξευτελιστική για τον Παναθηναϊκό εποχή του Αλαφούζου και οι μετοχές της ΠΑΕ να πάνε σε χέρια ανθρώπων που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, στον Παναθηναϊκό Α.Ο. (Ερασιτέχνη), ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα στηριχθεί από το σύνολο του Παναθηναϊκού Κόσμου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλούμε λοιπόν όλους τους Παναθηναϊκούς, οργανωμένους και μη να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι το παρόν στις παραπάνω κινητοποιήσεις.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...