ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δοκιμές και οι σκέψεις του Δώνη για το ντέρμπι

Συνεχίζει τις δοκιμές ο Γιώργος Δώνης στο Κορωπί ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Οι δοκιμές και οι σκέψεις του Δώνη για το ντέρμπι

Ο Γιώργος Δώνης εξετάζει όλα τα πιθανά πλάνα, προκειμένου να εμφανιστεί η καλύτερη δυνατή “έκδοση” της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες, έχει δοκιμαστεί το 4-4-2, αλλά και το 4-2-3-1, με τον Έλληνα κόουτς να αφήνει στην άκρη, όπως φαίνεται από τις δοκιμές, το 4-3-3 στο οποίο στηρίχθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και στην πρεμιέρα με τη Λαμία.

Σύμφωνα με την “Πράσινη”, στο μυαλό του Δώνη υπάρχει κι άλλο ένα σύστημα, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από όσα έχει εφαρμόσει ως τώρα. Πρόκειται για το 5-4-1. Ένα σύστημα που γεμίζει την άμυνα, με τρεις σέντερ μπακ, αλλά και το κέντρο (με τέσσερις παίκτες στη μεσαία γραμμή), ούτως ώστε να θωρακιστούν τα μετόπισθεν.

Ο Δώνης συνεχίζει τις δοκιμές, έχοντας ακόμη δύο ημέρες μέχρι το ντέρμπι. Πιθανότατα αύριο θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την τακτική που θα επιλέξει ο κόουτς του τριφυλλιού για το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...