ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μικρή η ζήτηση για το ντέρμπι

Δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Μικρή η ζήτηση για το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό σε αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική της Super League. Συνήθως, ο κόσμος ανταποκρινόταν άμεσα στο κάλεσμα της ΠΑΕ, ενόψει ντέρμπι αιωνίων, όσον αφορά τα εισιτήρια.

Κάτι που δεν συμβαίνει αυτή τη φορά, καθώς παρατηρείται χαμηλή κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων. Η κακή εικόνα της ομάδας στα πρώτα ματς της φετινής Super League είναι η κυριότερη αιτία για τη μικρή ζήτηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.