ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: “Αν ήμουν στη θέση του Χρήστου, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο…”

Χείμαρρος ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της Nova.

Δώνης:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

Για την προσωπικότητα της ομάδας: «Έχουμε καλές προσωπικότητες για να συζητήσουμε πράγματα. Στην επικοινωνία με τους παίκτες θ’ ακούσεις καλές απόψεις. Δεν αρκεί να είσαι καλή προσωπικότητα όταν μπεις στο γήπεδο. Είναι άλλο να είσαι αρχηγός και άλλο καλή προσωπικότητα. Στο κομμάτι αυτό υστερούμε. Αν καταφέρουμε ν’ αναπτύξουμε παίκτες όπως ο Δώνης, ο Κουρμπέλης, ο Μακέντα, ο Χατζηθεοδωρίδης. Στο κομμάτι προσωπικότητα όταν δεν είναι το καλό μας παιχνίδι, δεν είναι το δυνατό μας κομμάτι».

Για τον Γκαγιάς Ζαχίντ: «Ο Ζαχίντ είναι ήπιων τόνων, επηρεάζεται εύκολα. Ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί μου γιατί ξέρω να τον διαχειριστώ».

Για όσα ακούγονται για τον Χρήστο Δώνη: «Αν ήμουν στη θέση του Χρήστου θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι εμπειρία να έχεις προπονητή τον πατέρα σου. Όταν θα είσαι 36-37 θα το θυμάσαι αυτό. Ο άλλος ο γιος μου που είναι στη Γαλλία, μου λέει πόσο τυχερός θα ήταν αν με είχε προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε την κριτική. Αν η πρόθεση είναι καλή, ακόμα κι αν είναι σκληρή, θα πρέπει να το επεξεργαστείς. Αν υπάρχει ο κακοπροαίρετος που δεν μπορεί να δει ότι δυο μήνες ο Δώνης μαζί με τον Πούγγουρα ήταν οι καλύτεροι παίκτες της προετοιμασίας και πει ότι παίζει στον Παναθηναϊκό γιατί ο μπαμπάς του είναι προπονητής, θέλουν ψυχανάλυση. Ας αφήσουμε τους κομπλεξισμούς περί πατέρα και γιου, αλλά μακάρι να ήμουν στη θέση του Χρήστου».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο: «Θέλω να κλείσω με κάτι σημαντικό για εμάς. Και για τους εαυτούς μας να δείξουμε εικόνα ανταγωνιστικής και σοβαρής ομάδας που ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο. Εγώ που έχω αυτή την εμπειρία και έχω περάσει από την ομάδα για πολλά χρόνια. Άσχετα από το ποια είναι η κατάστασή μας, είναι σημαντικό να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο. Να παλέψουμε. Να δίνουμε ελπίδα στον κόσμο. Όταν θα το δείχνεις σε κάθε επόμενο παιχνίδι, θα γιγαντώνεται αυτό. Πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας το δείγμα των τριών πρώτων αγωνιστικών και πρέπει να το δείξουμε την Κυριακή το βράδυ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...