ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτό είναι το πλάνο του Μπερτομέου για την Euroleague

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποκάλυψε τα σχέδιά του για τη Euroleague.

Αυτό είναι το πλάνο του Μπερτομέου για την Euroleague | panathinaikos24.gr

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ανέφερε ότι στόχος του είναι η μονιμοποίηση 16 συλλόγων στη Euroleague και η μετατροπή της διοργάνωσης σε μια κλειστή λίγκα, σε δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου για την επέκταση της συνεργασίας με τη NOVA.

“Το 2016 μαζί με τον συνεργάτη μας την IMG, φτιάξαμε την ευρωπαϊκή λίγκα, αλλάζοντας την διοργάνωση. Θα έχουμε 16 σταθερές ομάδες και θα ανεβάζουμε τα standards τις διοργάνωσης για δώσουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν στους φιλάθλους μας.

Φέτος, θα δούμε μια μεγάλη Euroleague με 18 ομάδες, μια ομάδα από τη Γαλλία, μία από τη Γερμανία. To concept της Euroleague σε αναγκάζει να δουλεύεις με έναν τρόπο με τις ομάδες καθημερινά που δεν ήταν συνηθισμένος. Πολλές φορές πας πολύ γρήγορα και σε κριτικάρουν. Η ιδέα της Euroleague είναι ξεκάθαρη και δουλεύουμε γύρω από αυτή την ιδέα. Θέλουμε να έχουμε τους παίκτες χαρούμενους. Οι παίκτες είναι το κεφάλαιο μας. Έφτιαξαν και την Ένωση τους. Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς τους παίκτες. Ο επόμενος μας στόχος είναι η συλλογική σύμβαση με τους παίκτες και πιστεύω ότι είμαστε κοντά σε αυτό το σημείο, όπως και μια ομάδα (licence) στο Λονδίνο. Οι παλαιότεροι ξέρετε ότι όταν ξεκινήσαμε είχαμε ομάδα εκεί. Οι στόχοι μας δεν έχουν αλλάξει και είμαστε πιο κοντά σε αυτούς από όσο πέντε χρόνια πριν”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close