ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο Νίκος Μακρόπουλος στο Stage Live με την ‘Ελλη Κοκκίνου και τον Βασίλη Δήμα

‪Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έρχεται η μεγάλη πρεμιέρα! ‬

Ο Νίκος Μακρόπουλος στο Stage Live με την ‘Ελλη Κοκκίνου και τον Βασίλη Δήμα

Ο Νίκος Μακρόπουλος με την Έλλη Κοκκίνου και τον Βασίλη Δήμα θα εμφανίζονται στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη, από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή .‬

Στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, το μόνο που δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι οι εμφανίσεις του Νίκου Μακρόπουλου. Όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίζεται στην πόλη του, αποτελεί το κορυφαίο μουσικό γεγονός.

Ο Νίκος Μακρόπουλος συνεργάζεται για πρώτη φορά επι σκηνής με την Ελλη Κόκκινου.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εκρηκτική τραγουδίστρια με τις πολυάριθμες επιτυχίες της θα υποδεχθεί τους Θεσσαλονικείς με τον δικό της μοναδικό τρόπο στη σκηνή του Stage Live.

Μαζί τους ο Βασίλης Δήμας, ενας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της νέας γενιάς ο οποίος θα δώσει τον δικό του ξεχωριστό παλμό στα Σαββατοκύριακα της Θεσσαλονίκης.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Νίκος Μακρόπουλος με την Ελλη Κοκκίνου και τον Βασίλη Δήμα στο Stage Live!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.