ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Παναθηναϊκοί εναντίον Παναθηναϊκών;

Ενα διαχρονικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό οργανισμό είναι η διχόνοια στις τάξεις του κόσμου και όχι μόνο. Μια διχόνοια η οποία έχει κάνει ξανά την εμφάνισή της και είναι, πιθανότατα, μεγαλύτερη από ποτέ.

Παναθηναϊκοί εναντίον Παναθηναϊκών;

Ενα διαχρονικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό οργανισμό είναι η διχόνοια στις τάξεις του κόσμου και όχι μόνο. Μια διχόνοια η οποία έχει κάνει ξανά την εμφάνισή της και είναι, πιθανότατα, μεγαλύτερη από ποτέ.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Σύλλογος βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας του και το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει “μαύρες μέρες”. Με διοικητικό ηγέτη που επί της ουσίας απουσιάζει, με την ομάδα να είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με την ελπίδα να… αγνοείται (εκτός αν προχωρήσει το PAO ALIVE). Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση σε κάθε επίπεδο κι αυτό είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αποτυπωθεί και να αναλυθεί.

Το έχουμε τονίσει ξανά. Η όποια ανάλυση γίνεται, θα πρέπει να είναι βασισμένη σε λογική και να στηρίζεται με επιχειρήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε ξανά σε λάθος μονοπάτια, παρασυρόμενοι από το συναίσθημα, την οργή της στιγμής και από τους πάσης φύσεως προπαγανδιστές που κυκλοφορούν εκεί έξω. Μην… τσιμπάτε από φωνές και… ντουντούκες. Αξιολογήστε την κατάσταση, δείτε καθαρά ποιος μπορεί να είναι ο δρόμος και προχωρήστε σε αυτόν, με σκοπό να βάλετε κι εσείς το λιθαράκι σας για τη λύση του προβλήματος.

Ο Μπερνάρ θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο!
Ο Μπερνάρ θέλει να φύγει ως πρωταθλητής και το δείχνει με κάθε τρόπο! 1.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτός ο δρόμος, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι αυτός του… εμφυλίου. Συγγνώμη, αλλά σε μια τέτοια κατάσταση βρισκόμαστε. Η διχόνοια, για αρκετούς και διαφορετικούς λόγους, έχει επανέλθει και αυτό είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να συμβεί τούτη τη στιγμή. Ο κόσμος είναι χωρισμένος σε στρατόπεδα, οι μισοί οργανωμένοι αποφασίζουν αποχή και συλλαλητήριο και οι άλλοι μισοί εύχονται η αποχή τους να είναι συνεχόμενη! Αδιανόητα πράγματα. Οι μισοί θέλουν Α, οι άλλοι μισοί Β. Το τελευταίο δεν είναι κακό. Κακός είναι ο εμφύλιος, κακή είναι η επιβολή απόψεων και ιδεών, κακή είναι η “ομολογία”… Παναθηναϊκής καθαρότητας, κακό είναι το Παναθηναϊκόμετρο, κακές είναι οι πρακτικές τραμπουκισμού σε όποιους έχουν διαφορετική άποψη. Ολα αυτά μόνο τεράστια προβλήματα δημιουργούν και μεγαλώνουν την ταλαιπωρία του Συλλόγου. Δε θα πούμε περισσότερα. Ούτε εμείς θα επιβάλλουμε στον κάθε Παναθηναϊκό τι θα πράξει και τι θα πει. Οφείλουμε, όμως, να εκφράσουμε καθαρά και ξάστερα τη θέση μας και να ευχηθούμε σύντομα όλα αυτά να αποτελούν έναν περασμένο κακό εφιάλτη.

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...