ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδειξε Ολυμπιακό στους παίκτες ο Δώνης – Η ανάλυση ενόψει ντέρμπι

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε στους παίκτες βίντεο με διάφορες φάσεις από τα τελευταία ματς του Ολυμπιακού.

Έδειξε Ολυμπιακό στους παίκτες ο Δώνης - Η ανάλυση ενόψει ντέρμπι

Όπως ήταν γνωστό σήμερα ο Γιώργος Δώνης θα έδειχνε στους παίκτες του βίντεο με φάσεις από τα τελευταία ματς του Ολυμπιακού. Κάτι που συνέβη στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» είδαν μέσω βίντεο επιλεγμένα στιγμιότυπα από τους πρόσφατους αγώνες των Πειραιωτών και δη αυτού απέναντι στην Τότεναμ, για περισσότερη από μισή ώρα. Οι συνεργάτες του Δώνη αλλά και ο ίδιος ανέλυσαν τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού ενώ έδειξαν τον τρόπο και τη στρατηγική που πρέπει να εφαρμοστεί από το τριφύλλι.

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να είναι κοντά οι γραμμές, αλλά και να μην διαταράσσεται η τακτική ισορροπία της ομάδας όταν οι «πράσινοι» βρίσκονται στην επίθεση.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος για αρκετή ώρα ο Δώνης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο που πρέπει να επιτίθενται και έριξε ιδιαίτερο βάρος στο τρανζίσιον, αλλά και το παιχνίδι από τα άκρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...