ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η… δικαίωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Αυτό που φώναζε ο Ολυμπιακός περί αλλαγών στην ΚΕΔ έγινε πράξη, μόνο που θα τις… ζουν από την Α2.

Η... δικαίωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Αυτό που φώναζε ο Ολυμπιακός περί αλλαγών στην ΚΕΔ έγινε πράξη, μόνο που θα τις… ζουν από την Α2.

Οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών στον ΕΣΑΚΕ (όσο έμειναν εκεί) φώναζαν πέρσι για αλλαγές στο ελληνικό μπάσκετ και ειδικά στην ΚΕΔ. Οι υπόλοιποι δε διαφώνησαν, συνέστησαν όλοι μαζί μια επιτροπή ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα και να προχωρήσουν σε λύσεις πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Όπερ και εγένετο.

Σήμερα ήρθε η… δικαίωσή του Ολυμπιακού. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας άλλαξε κατά τη συντριπτική της πλειοψηφία, ενώ πολλά προβλήματα του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως αυτό των τηλεοπτικών και του κεντρικού χορηγού λύθηκαν. Πριν την έναρξη της σεζόν, όπως είχαν πει.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιμονή των «ερυθρολεύκων» όλα να γίνουν… ώπα κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος αποδείχθηκε πως ήταν απλά η αφορμή για να διαλυθεί το ελληνικό μπάσκετ. Δυστυχώς για εκείνους το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ! Είναι ζωντανό! Με πανίσχυρο κεντρικό χορηγό και τηλεοπτική στέγη. Η επένδυσή τους στην καταστροφή απέτυχε παταγωδώς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.