ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η… δικαίωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Αυτό που φώναζε ο Ολυμπιακός περί αλλαγών στην ΚΕΔ έγινε πράξη, μόνο που θα τις… ζουν από την Α2.

Η… δικαίωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός | panathinaikos24.gr

Αυτό που φώναζε ο Ολυμπιακός περί αλλαγών στην ΚΕΔ έγινε πράξη, μόνο που θα τις… ζουν από την Α2.

Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος να έχει υπομονή και να στηρίξει – Ο Παναθηναϊκός δεν φώναζε για πλάκα τόσα χρόνια για τον Μπερτομέου»
Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος να έχει υπομονή και να στηρίξει – Ο Παναθηναϊκός δεν φώναζε για πλάκα τόσα χρόνια για τον Μπερτομέου» 1.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών στον ΕΣΑΚΕ (όσο έμειναν εκεί) φώναζαν πέρσι για αλλαγές στο ελληνικό μπάσκετ και ειδικά στην ΚΕΔ. Οι υπόλοιποι δε διαφώνησαν, συνέστησαν όλοι μαζί μια επιτροπή ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα και να προχωρήσουν σε λύσεις πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Όπερ και εγένετο.

Σήμερα ήρθε η… δικαίωσή του Ολυμπιακού. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας άλλαξε κατά τη συντριπτική της πλειοψηφία, ενώ πολλά προβλήματα του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως αυτό των τηλεοπτικών και του κεντρικού χορηγού λύθηκαν. Πριν την έναρξη της σεζόν, όπως είχαν πει.

Η επιμονή των «ερυθρολεύκων» όλα να γίνουν… ώπα κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος αποδείχθηκε πως ήταν απλά η αφορμή για να διαλυθεί το ελληνικό μπάσκετ. Δυστυχώς για εκείνους το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ! Είναι ζωντανό! Με πανίσχυρο κεντρικό χορηγό και τηλεοπτική στέγη. Η επένδυσή τους στην καταστροφή απέτυχε παταγωδώς.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close