ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάνοπλος στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η ενημέρωση της ΚΑΕ για τα εισιτήρια του τουρνουά.

Πάνοπλος στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ενημέρωση της πράσινης ΚΑΕ:

«Η μεγάλη στιγμή της έναρξης του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του εμβληματικού διοικητικού ηγέτη του Συλλόγου μας, πλησιάζει.

Τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η Maccabi FOX Tel Aviv, η Fenerbahce Beko και η AX Armani Exchange Olimpia Milan, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα συμμετάσχουν το προσεχές διήμερο (21 και 22 Σεπτεμβρίου) σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού προέδρου μας, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αρκετές ακόμη ενέργειες θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑ με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, που θα γίνουν το Σάββατο (21/9) μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Maccabi FOX Tel Aviv, Σιμόν Μιζράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο άθλημα, θα απονείμει το τρόπαιο του 2ου Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη νικήτρια ομάδα και θα παρουσιάσει τη νέα της φανέλα σε συνεργασία με την Adidas.

Στα αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τη σημερινή (20/9) τους προπόνηση και είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αυριανό ημιτελικό με την Maccabi FOX Tel Aviv (21/9, 19.00) καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων για το 2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος». Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 5 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες), ενώ τα παιδιά έως 5 ετών θα μπαίνουν στο γήπεδο δωρεάν. Bαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όπως και πέρυσι, τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του «Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος» και γι’ αυτό το λόγο, ειδικά για τα συγκεκριμένα ματς, δεν θα χρειάζεται κάποιος που δεν είναι μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. να εκδώσει Κάρτα Φίλου. Κανονικά θα ισχύσουν για το τουρνουά τα εισιτήρια διαρκείας.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είμαστε όλοι εκεί… Στο ΟΑΚΑ. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 13.00: Συνέντευξη Τύπου 16.45: Fenerbahce Beko–AX Armani Exchange Olimpia Milan 19.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Maccabi FOX Tel Aviv 22.00: Gala Dinner

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 15.45: Μικρός Τελικός 18.00: Τελικός 20.00: Απονομές Κλείστε τη θέση σας για το 2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» και προμηθευτείτε την κάρτα διαρκείας σας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 από τα κάτωθι σημεία: *Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr * Το Σάββατο 21/9 θα λειτουργούν από τις 13.30 μέχρι τις 19.30 και την Κυριακή 22/9 από τις 12.30 μέχρι τις 18.30 και τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5. *Σημεία πώλησης της VIVA *Τηλεφωνικά 11876

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...