ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει ταινία για την ιστορία του Παναθηναϊκού

Ταινία για την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκό ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει ταινία για την ιστορία του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να κάνει ταινία για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός  ηγέτης του τριφυλλιού θέλει να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ με όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια το τριφύλλι.

Η ταινία θα περιλαμβάνει στιγμές από την πράσινη ιστορία, όπως τίτλους, προκρίσεις αλλά και μεγάλες νίκες, με τις οποίες δημιουργήθηκαν χιλιάδες Παναθηναϊκοί.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκηνοθέτης της ταινίας για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό θα είναι ο Χρήστος Δήμας. Το σενάριο είναι έτοιμο, το μπάτζετ έχει οριστεί ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν έως τον ερχόμενο Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα θα τα αναλάβει αποκλειστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.