ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Δώνης έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Δώνης έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (22/9, 20:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Αποφόρτιση έκαναν οι Διούδης, Νούνες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.