ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητείται αντίδραση, χρειάζεται πάθος και ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάστηκε για ένα ντέρμπι αιωνίων με τις χειρότερες δυνατές "συνθήκες". Ωστόσο η φύση ενός τέτοιου ματς, επιβάλλει μαχητικότητα, πάθος και ψυχή από τους "πράσινους. Στοιχεία που χρειάζονται για να γίνει το απαραίτητο restart.

Ζητείται αντίδραση, χρειάζεται πάθος και ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από “στραβή” αφετηρία στο νέο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” έφτασαν, παραμονές του πρώτου ντέρμπι αιωνίων της σεζόν (20:30, NovaSports) να μετρούν δύο βαριές ήττες (από ΟΦΗ και Άρη) και μία ισοπαλία. Η ως τώρα συγκομιδή είναι τραγική, με μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγωνιστικές, ενώ η ψυχολογία δεν είναι με το μέρος των πρασίνων.

Ωστόσο, ματς σαν το σημερινό ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Δεν είναι… απλά παιχνίδια της Κυριακής. Είναι ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο αιώνιους αντιπάλους. Εκεί όπου η πρόσφατη φόρμα και τα όσα συνέβησαν δεν έχουν τόση σημασία, όσο το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Αυτά τα στοιχεία καλείται να δείξει σήμερα η ομάδα του Γιώργου Δώνη, για πρώτη φορά μέσα στη νέα σεζόν. Να φανερώσει ξανά πράγματα που είδαμε στην προετοιμασία και… χάθηκαν στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Δεν είναι η ευκολότερη αποστολή το να γίνει restart μέσω ενός ντέρμπι, αλλά εάν συμβεί, τότε οι “πράσινοι” θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες ηρεμίας και παράλληλα να “ζεστάνουν” ξανά τον κόσμο τους, που έχει απογοητευτεί απ’ όσα είδε τον τελευταίο μήνα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.