ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό μπήκαν τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό μπήκαν τρεις τερματοφύλακες στην αποστολή

Ο Σωκράτης Διούδης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες μπορεί να έχουν υποχωρήσει, αλλά όχι ξεπεραστεί πλήρως. Το γεγονός αυτό κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Διούδης θα υποβληθεί σε κάποια τεστ σήμερα το πρωί, ώστε να φανεί εάν μπορεί να αγωνιστεί. Σε περίπτωση που κριθεί αδύνατη η συμμετοχή του στην ενδεκάδα, τότε τη θέση του θα πάρει ο Κώστας Κότσαρης, ο οποίος πέρσι έπαιζε στο ντέρμπι του “Καραϊσκάκη”, αντικαθιστώντας τον τραυματία Διούδη και πηγαίνοντάς τα εξαιρετικά.

Το “ερωτηματικό” για Διούδη, ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη στο να συμπεριλάβει και τους τρεις πορτιέρε στην αποστολή (Κότσαρης και Ξενόπουλος οι άλλοι δύο), ώστε σε περίπτωση που ο βασικός κίπερ της ομάδας δεν μπορέσει να αγωνιστεί και ο Κότσαρης πάρει τη θέση του, να υπάρχει εναλλακτική επιλογή στον πάγκο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.