ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάει… Καλίνινγκραντ ο Παναθηναϊκός

Το πρώτο ματς του νέου έτους θα δοθεί -όπως όλα δείχνουν- στο Καλίνινγκραντ.

Πάει... Καλίνινγκραντ ο Παναθηναϊκός

Εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστή η προσπάθεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρει έδρα για να φιλοξενήσει τα ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και τον Παναθηναϊκό, καθώς η Megasport Arena θα χρησιμοποιηθεί για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν βρισκόταν σε συνεχείς επαφές με τη Euroleague για να λυθεί το ζήτημα και σύμφωνα με τη LiveSport, το πιθανότερο μέρος για τη διεξαγωγή του ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός στις 3 Ιανουαρίου του 2020 είναι το Καλίνινγκραντ.

Η πόλη των 430.000 κατοίκων βρίσκεται 1.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα, σε ένα κομμάτι γης ανάμεσα στην Πολωνία και τη Λιθουανία, το οποίο ανήκει στη Ρωσία. Η εν λόγω τοποθεσία δεν βοηθά, όσον αφορά τις πτήσεις, καθώς αεροπορικά εξυπηρετούνται δρομολόγια προς το Βίλνιους και το Γκντανσκ, με το τρένο να αποτελεί εναλλακτική επιλογή.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν “κλειδώσει” η επιλογή του Καλίνινγκραντ, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα αποφύγει την εξτρά ταλαιπωρία…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.