ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε σοβαρή κατάσταση φίλαθλος που έπεσε από μπαλκόνι μετά από καρτέρι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 23χρονος φίλαθλος έπειτα από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο.

Σε σοβαρή κατάσταση φίλαθλος που έπεσε από μπαλκόνι μετά από καρτέρι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 23χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ έπειτα από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο.

Όλα εξελίχθηκαν στις 02:30 τα ξημερώματα όταν τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ επέστρεφαν από το Αγρίνιο, όπου είχαν παρακολουθήσει τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναιτωλικό. Έξω από την πολυκατοικία, όπου διέμενε ο ένας από αυτούς, τους περίμεναν 15 οπαδοί άλλης ομάδας και τους επιτέθηκαν.

Οι δύο φίλαθλοι της ΑΕΚ πρόλαβαν και έφυγαν ενώ ο τρίτος μπήκε στην πολυκατοικία και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στο κενό από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 9.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αντίπαλη ομάδα οπαδών, αν και μπήκε στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, δεν προκύπτει από μαρτυρίες να τον ακολούθησε μέχρι τον τρίτο όροφο, επομένως διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο φίλαθλος της ΑΕΚ βρέθηκε στο κενό.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.

πηγή: efsyn.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...