ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Εγώ γεννήθηκα τρελός…

Ο Περέα και ο Μπεκ ήθελαν να εκτελέσουν το δεύτερο πέναλτι, αλλά ο Γιώργος Δώνης υπέδειξε τον... τρελό Μολό. Και δικαιώθηκε.

Εγώ γεννήθηκα τρελός...

«Είπα στον Μακέντα ότι δεν θα εκτελέσει το πέναλτι. Ήθελαν να το κάνει ο Περέα, αλλά και ο Μπεκ. Εγώ όμως είπα στον Μολό να το εκτελέσει. Λόγω τρέλας». Με αυτά τα λόγια, ο Γιώργος Δώνης εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου, το σκεπτικό της επιλογής του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αναλάμβανε να σταθεί απέναντι από τον Σα, που τριάντα αγωνιστικά λεπτά νωρίτερα, είχε πάρει τον “αέρα” των “πρασίνων”, αποκρούοντας το χτύπημα του Μακέντα.

Ο νεαρός Περέα είχε “δυνατή” υποψηφιότητα, καθώς η είσοδός του έκανε τον Παναθηναϊκό πιο κινητικό στην επίθεση, ενώ εκείνος είχε κερδίσει και το πρώτο πέναλτι από τον Σεμέδο. Ωστόσο, ο Δώνης έδωσε το χρίσμα στον Μολό. Διότι στο 90ο λεπτό ενός ντέρμπι, εφόσον η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα, χρειαζόταν ένας… τρελός, ο οποίος δεν λογάριαζε από την πίεση και τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί, ώστε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Και το έκανε, δίνοντας στον Παναθηναϊκό το μίνιμουμ από ένα ντέρμπι που κάλλιστα θα μπορούσε να το είχε πάρει.

https://www.youtube.com/watch?v=Eu4TafSBZQk

Με τρέλα και ψυχή: Τρεις νίκες με ανατροπή ο Παναθηναϊκός στα πέντε ματς των πλέι οφ (vids)
Με τρέλα και ψυχή: Τρεις νίκες με ανατροπή ο Παναθηναϊκός στα πέντε ματς των πλέι οφ (vids) 198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο χαρακτηρισμός του Δώνη για τον 30χρονο Γάλλο εξτρέμ δεν ήταν τυχαίος. Ο Μολό “κουβαλάει” αρκετή δόση… ποδοσφαιρικής τρέλας, η οποία συνοδεύει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Είναι από τους τύπους που δεν μπαίνουν σε καλούπια και δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμοι. Κάτι που φαίνεται -άλλωστε- και από το επαγγελματικό του… καλεντάρι. Από το 2008, χρονιά όπου έπαιξε για πρώτη φορά επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Μονακό, Καέν, Γρανάδα, Νανσί, Σεντ Ετιέν, Κρίλια Σοβέτοφ, Ζενίτ, Φούλαμ, Αλ Ραγιάν και Σοσό, πριν καταλήξει στον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι, οι Δώνης και Νταμπίζας το σκέφτηκαν πολύ, μέχρι να πάρουν την τελική απόφαση για εκείνον. Το βιογραφικό του ήταν “βαρύ”, αλλά το γεγονός πως δεν είχε καταφέρει να στεριώσει σε κανέναν σύλλογο, έβαλε τους δύο άνδρες σε διαδικασία ενδελεχούς εξέτασης. Τελικά, η απόφαση πάρθηκε και ο Μολό ντύθηκε στα πράσινα. Χρειάστηκε χρόνο ώστε να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά χθες, κόντρα στον Ολυμπιακό, έδειξε στους Δώνη και Νταμπίζα πως καλά έκαναν και προχώρησαν στη μεταγραφή του.

Ο Μολό επέστρεψε στα γκολ έπειτα από το ματς της 3ης Μαΐου, όταν η τότε ομάδα του, η Σοσό, είχε ηττηθεί με 2-1 από τη Ρεντ Σταρ, σε αναμέτρηση για τη Ligue 2. Ο… τρελός φώναξε “παρών” και όλοι περιμένουν να δουν από εκείνον ακόμη καλύτερα πράγματα στη συνέχεια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...